Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Kalkman Scheepselektro Schittert op Maritime Industry 2023 Beurs

Het was een bijzondere tijd voor Kalkman Scheepselektro tijdens de recente Maritime Industry 2023 beurs. Als trotse deelnemer waren we aanwezig met een informatieve stand die bezoekers inzicht bood in onze diensten en producten.

Het evenement bood ons de gelegenheid om zowel bestaande als potentiële klanten persoonlijk te ontmoeten en de unieke waarde van ons aanbod op het gebied van scheepselektronica te laten zien. Onze stand was uitgerust met diverse voorbeelden van ons werk, waaronder nautische apparatuur, complete besturingskasten en andere componenten die men aan boord van schepen tegenkomt.

Ons deskundige team stond klaar om de bezoekers te ontmoeten, hun vragen te beantwoorden en meer te vertellen over de oplossingen die wij bieden. Met een sterke nadruk op kwaliteit, innovatie en duurzaamheid, hopen we dat we hebben kunnen laten zien waarom Kalkman Scheepselektro een vertrouwde partner is in de scheepvaartindustrie.

De beurs was een groot succes en we zijn dankbaar voor de mogelijkheid om ons bedrijf te presenteren aan een breed publiek. We kijken uit naar de volgende mogelijkheid om onze ervaring en expertise in de maritieme elektronica wereld te delen.

Afbeeldingen